Oficiální vyjádření Software602 ke článku Invex zdarma od 602?…

Jak jsem uvedl na konci svého včerejšího článku Invex zdarma od 602? Možná ne pro každého!, požádal jsem v rámci objektivity o vyjádření společnost Software602.

Ve 13:50 jsem dostal odpověď od obchodního ředitele Pavla Nemravy. Z ní vyplývá, že omezení posílání volných vstupenek, jak je formulováno na webu, se týká a bude týkat jen hromadných školních zájezdů. Tudíž ti, kdož vyplnili formulář, vstupenku zdarma dostanou.

V tuto chvíli tedy oceňuji nejen samotnou akci, která rozhodně přispívá k propagaci Invexu, ale také ochotu komunikovat s médii (včetně našho blogu 🙂 ).

Přikládám kompletní znění e-mailu p. Nemravy:

Zdravím Vás.

Podmínky nebyly v žádném případě změněny se zpětnou platností, a tato změna se týká především hromadných školních zájezdů.

Žádosti o Voucher602, které jsme obdrželi před změnou podmínek, jsou i nadále platné a všichni žadatelé obdrží vstupenku na INVEX zdarma. Výjimku tvoří pouze několik stovek zájemců z řad žáků a studentů, které jsme o změně podmínek informovali a jejich žádosti jsou v současné době individuálně posuzovány.

O nových podmínkách, které platí od 10. října od 18 hodin, jsou noví zájemci o vstupenku dostatečně informováni na naší stránce, při registraci a v potvrzovacím emailu.

S pozdravem

Pavel Nemrava

obchodní ředitel Software602 a.s.

Kategorie: Aktuálně

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *