Již před třemi lety jsem hledal jednoduchý způsob, jak dostat do svého kalendáře na Googlu termíny závodů formule 1. Bohužel, možná jsem hledal špatně, ale nenašel jsem a musel jsem si jednotlivé termíny zadat ručně.

Rozhodl jsem se tedy v roce 2011 vytvořit vlastní kalendář, který by obsahoval všechny závody. Protože evidentně nejsem sám, komu připadá podobná věc užitečná, rozhodl jsem se ho nabídnout i ostatním fandům F1 ve formátu ICAL. Ten je možné přidat jak do Kalendáře Google, tak i naimportovat do Outlooku a jiných programů na správu času, které tento formát podporují (neptejte se mě ale jak).

Nejinak tomu bylo předloni, loni a samozřejmě i letos – kalendář formule 1 pro rok 2014 je kompletní, takže moje aktuální verze obsahuje termíny všech závodů (časy všech tří tréninků, kvalifikace i závodu) následující sezóny. Kdo si tento kalendář připojí do Google Kalendáře, tomu se následné aktualizace projeví automaticky. Jak je to v ostatních programech, včetně Outlooku, bohužel netuším – to musíte vyzkoušet sami.

A kde tedy kalendáře formule 1 pro sezónu 2014 najdete? Pod následujícími odkazy:

Případné připomínky a náměty směřujte, prosím, do diskuze pod tímto článkem.

Kategorie: Aktuálně

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *