Poslední dny jsou doslova cestovní. V sobotu dopoledne jsme jeli s chotí do Studénky na tradiční (rozuměj každotýdenní) návštěvu tchýně. V neděli odpoledne jsme pak cestovali zpět do Ostravy, protože jsme šli na Nohavicovu operu Cosi Fan Tutte. Upřímně řečeno – nic moc (a to i po odečtení faktu, že opery vůbec nemusím). Asi nejvýraznějším zážitkem pro mne bylo to, že jsem konečně viděl živého Jarka Nohavicu, který se na své dílko přišel také podívat. Všichni kolem mne Nohavicu už viděli, jen já nikoli. Tak jsem se konečně v neděli večer zařadil mezi ně :)). O opeře samotné napíše článek Visnery.

Dnes – v pondělí – zase cestuji do Studénky, kde momentálně vegetuje moje manželka, abych se v úterý brzy ráno opět vydal do práce do Ostravy. Večer se pak budu balit, abych ve středu po práci mohl odcestovat do Prahy, kde mám ve čtvrtek školení. Docela dobrý frmol, co říkáte?

Pozitivem práce ve státní nemocnici je pro mne fakt, že na cestu do Prahy mohu použít Pendolíno, přičemž zaměstnavatel mi proplatí cestu tam i zpět, ačkoli se v hlavním městě zdržím ještě několik dnů ze soukromých důvodů.

Každopádně program budu mít pěkně nabitý – ve čtvrtek školení na poštovní server, večer pak pivečko s mou dlouholetou kamarádkou, svědkyní a adoptovanou sestrou :). V pátek si musím vyběhat alergologii a odpoledne se setkám se svými ex-kolegyněmi z předchozí práce. No a v sobotu od odpoledne pak další srazík s další kamarádkou. A pak zase hurá zpět do Ostravy. Víc přátel bohužel v tomhle kole pražské návštěvy nestihnu :(.

Kategorie: Aktuálně

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *