Včera jsem jel z Hlavního nádraží, akorát těsně po konci hokeje. Přátelé, nestačím se divit, jak NEpracuje naše policie. Na CzechTeku jich bylo plno a včera v metru, kde by byli evidentně potřeba, ani noha. No, čemu se ještě divím, že? Práci naší policie kritizuji skoro dnes a denně.

Takže včera na Hlavním nádraží – cca. 21:58 nejprve přijela souprava na 1. koleji (směr Ládví) a ožralí fandové rozhoupali za mohutného řvaní “kdo neskáče, není Čech” čtvrtý vagón.

Pak – 22:01 – přijela souprava na oběhu 7 směr Háje, kterou jsem pokračoval. Už v tu chvíli měl vlak zpoždění, neb přijel v intervalu 8:40 (místo 7:30). Patrně někde cestou potkal první várku těch hokejových imbecilů.

Nejhustší část přišla na Muzeu, které bylo plné vlajek, opilců v dresech a celé plejády individuí, pořvávajících nejrůznější hesla. Tam se do již tak plných vagónů nahrnuly skupinky podnapilých “fanoušků.” Dveře se povedlo zavřít asi tak po 2-3 minutách, protože je soustavně někdo držel (to v Rakousku mají dveře, které by těm blbům zpřerážely ruce – škoda, že je nemáme taky). K odjezdu ale nedošlo, protože ta část, která se do soupravy nedostala, odmítala opustit bezpečnostní pás. Nepomohlo ani dvojité hlášení staničního rozhlasu, ani houkání….

Nakonec jsme popojeli asi o dva metry, načež jsme zase zastavili, protože hovádka na peróně se bavila tím, že mlátili pěstmi do oken. Docela slušné rány to byly, až jsem se divil, co ta okna vydrží…

Takhle jsme stáli asi další 4 minuty, páč ti venku opakovaně mlátili do soupravy, případně gestikulovali na ta hovada, co se jim povedlo dostat se dovnitř. Několik jedinců venku považovalo za nezbytné udělat si fotku těch uvnitř… Strašně zábavné a originální!!! Fakt Češi, jako poleno!

Jednoho cca. 17-letého blbečka, který si usmyslel, že bude troubit v soupravě na trumpetku, jsme společně s pánem (cca. mé výšky a váhy – tedy žádný drobek 🙂 ) poměrně rychle zklidnili…

Na I.P.Pavlově následoval další útok bezmozků na odjíždějící soupravu – opět nouzové brzdění, opět houkání… …a opět ohromná zábava pro hokejové fanblby.

To samé na Pankráci, kde se vystupivší – netradičně – jali mlátit do oken. Po nouzovém zastavení naštěstí zdrhli.

Každopádně právě proto už několik let (od Nagana) nefandím Čechům a naopak si přeji, aby co nejdříve vypadli, protože ten bordel, co dělají idiotfans nejen v metru, mi opravdu hodně vadí. Nějakých 30 maníků vyhraje cenu v nějakém sportu a rázem jsou tady všichni “Češi” a mají důvod se ožrat. Hlavně, že se to jejich “hrdé češství” projevuje demoličními tendencemi. Chovají se, jako křupanovská banda Baníkovců v Praze…

Doufám, že blížící se MS ve fotbale prosereme hned někde na začátku a bude klid…. A oni skákající “Češi” mohou jít seskákat třeba z Nuseláku…

PS: před rokem se na toto téma přiléhavě vyjádřili dnes již neblogující Arthur Dent a Pixy. Oba mi mluví z duše:

Kategorie: Aktuálně

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *