Celkem s potěšením jsem dnes přijal zprávu o tom, že náměstkem ministryně zdravotnictví by mohl být David Rath. Nedokáži přesně specifikovat proč jsem z této zprávy tak potěšen. Stejně tak nedokáži pochopit, na základě jakých fakt dospěli čtenáři iDnesu v hlasování ve skoro 95% k tomu, že David Rath nepomůže vyřešit problémy ve zdravotnictví. Snad jedině, že by to mysleli tak, že naše zdravotnictví je tak v prdeli, že mu nepomůže už ani z nebe Jan Pavel II..

Já osobně považuji pana doktora Ratha za charismatickou osobnost, inteligenta a především za člověka, který se nebojí říkat své názory. Subjektivně mám dojem, že David Rath patří k jedněm z mála slušných lidí na vysokých pozicích v tomto státě. Jen houšť a větší kapky takových osobností do politiky!!!

Naopak s velkým nesouhlasem jsem přijal zprávu o tom, že ministr spravedlnosti Němec konečně dosáhl svého a odstranil z pozice nejvyšší státní zástupkyně Marii Benešovou (o tomto případu jsem podrobně psal ve článku Kauza Marie Benešová versus Pavel Němec). Nejen Jan Kraus si už ve svém pořadu Uvolněte se, prosím! dělal legraci z toho, že Němec nedělá nic jiného, než že vymýšlí, jak s Benešovou vyrazit dveře.

Když už jsem u Uvolněte se, prosím!, nemohu se nezeptat: viděli jste tento pořad minulý pátek? Asi už tušíte, že hostem byl ministr Němec. Jan Kraus má výtečnou schopnost, udělat před kamerami vola (případně krávu) z kohokoli. V případě pana ministra se ani nemusel snažit – ono to šlo jaksi samo, bez jeho přičinění. Nemohu si pomoci a musím konstatovat, že jsem se po skončení pořadu zmohl jen na komentář “Ten Němec je úplně vymaštěnej!” Ostatně máte-li dostatečně rychlé připojení, podívejte se sami na záznam na webu České televize.

Po tomto pořadu je mi naprosto jasné, že Marie Benešová neměla šanci, protože jak se říká: “s volem se domluvíš jen železnou tyčí” a tu ona asi v kanceláři neměla. Škoda 🙁

Kategorie: Komentáře

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *