Legendární Anna Gleisnerová, alias Anička Dajdou, která se dokázala naprosto dokonale ztrapnit před celým národem v první sérii SuperStar, se opět vrací na scénu. Podle dnešního Blesku totiž již tento čtvrtek představí knihu Ukradli mi Supestar!, kterou sama napsala.

Opravdu nevím, co si o tom mám myslet, ale první slova, co mě napadla, byla “panebože, svět se zbláznil!” Což je ostatně také slogan nějakého piva, na které Anička Dajdou také dělala reklamu.

Podle vydavatele nebylo do textu nijak zasahováno a tudíž v něm nechali i stylistické a gramatické chyby. No, alespoň čtenáři budou moci posoudit, jakým slohem disponuje tato zvláštní bývalá pokladní z Kauflandu. Osobně tipuji, že to bude docela nářez….

Docela by mě zajímalo, jaká čtenářská obec po této knize sáhne. Myslím si, že to většinou budou lidé, kteří se budou chtít pobavit Aniččinými “vejšplechty” a její naivní suverenitou a vírou ve své nesmírné schopnosti. Tedy v první řadě půjde asi o čtenáře, kteří se budou chtít (nad autorkou) pobavit. Uvidíme, zda jim v tomto Anička vyjde vstříc.

Každopádně, jak to tak vidím, tady už může zpívat úplně každý (zdravíme Ester), psát knížky taky může úplně každý a filmy taky točí kdekdo. Kvalita je, bohužel, nepřímo úměrná kvantitě 🙁

Kategorie: Aktuálně

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *