Na serveru Lupa (který IMHO patříval mezi nejlepší informační servery o českém Internetu) se objevil článek František Fuka: FFFilm mě celkem štve, napsaný Mirkem Zemanem.

Celý článek je v podstatě souhrnem Fukova života, kariéry a názorů. Nejkontroverznější je sekce Daniel Dočekal a bloggeři, kde Fuka zmiňuje malou pikantnost ze života kontroverzního D.D. z doby, kdy oba chodili do kroužku mladých techniků: “už tenkrát jsem nebyl zdaleka jediný, komu přišel Dan divný. Já jsem se s ním moc nevídal, ale když mu bylo asi 17, tak ke mně domů najednou přišla Dočekalova matka, kterou jsem neznal a netušil jsem, že ví, kde bydlím, a že prý Dan utekl z domova a jestli není u mne. Já jsem řekl, že není, ale ona mi stejně vtrhla do bytu a prohledávala mi byt, jestli tam nemám schovaného Dočekala. Pak se ukázalo, že s nějakou svojí přítelkyní utekl do Holandska, kde si ji vzal, nebo něco takového.”

To, že D.D. připadal již tehdy svému okolí divný, mu zůstalo dodnes :-). V diskuzi pod článkem Petr Kratochvíl z redakce časopisu Chip (vydavatelství Vogel) například uvádí: “s DD jsem se setkal na jednom jednání “vyšší telekoumácký úrovni”, kam dorazil s kravatou s medvídkem. A moje otázka pro psychloga zní: Jde o frustraci z dětství?” Možná ano 🙂 Nejeden psycholog vám potvrdí, že zážitky a zejména pak traumata z dětství, se následně projevují v dospělosti :-))).

Jako další si rýpnul čtenář s nickem Dusan: “Ale co alespon si ho lide zapamatuji kvuli medvidkovi, kdyz uz ne pro myslenky a vystupovani. Kazdy se snazi zaujmout jak umi …” No, já osobně si myslím, že si Dana Dočekala lidé pamatují především kvůli jeho chování, které je nejen na českém Internetu takřka legendární (měl jsem tu čest a i když jsem poznal hodně arogantních lidí, Dan jednoznačně vítězí).

No, nebyl by to MedvídekPů, aby se dostatečně arogantně neohradil a tak se ještě včera na svém serveru vystavil článek s urážejícím názvem Byl František Fuka zfetovaný když dělal rozhovor pro Lupu?. V něm tvrdí, že nic takového, co uvádí František Fuka, neprožil. Tak opravdu nevím – buď Dočekal mlží a mystifikuje (což u něj není až tak neobvyklé), nebo si Fuka vymýšlí (což také nevylučuji, ale nezdá se mi to). Každopádně v diskuzi pod článkem na otázky svých čtenářů, jak to tedy doopravdy přesně bylo, MedvídekPů nereaguje. Takže asi nebude šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu :-). Docela pěkně píchnul do vosího hnízda fuho: “když člověk uteče do Holandska dá se docela předpokládat že si to pak nebude pamatovat. A když si náhodou vzpomene, bude pravděpodobně zapírat z důvodu psychologické projekce házet problémy s drogami na ostatní, že?!”

Kdo ví :-). Jaké bylo mládí Dana Dočekala by bylo dozajista zajímavé téma, které by třeba i vysvětlilo mnohé z jeho současné osobnosti ;-).

Kategorie: Aktuálně

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *