Včera jsem si založil účet na další službě, možná sociální síti, Ask.fm. K čemu je to dobré? Vlastně ani nevím – chtěl jsem to jen vyzkoušet a hned se na mne navalilo šestnáct dotazů. Řekl jsem si tedy, že kromě Twitteru a Google+ dám příležitost i vám – čtenářům tohoto blogu. Třeba je něco, co vás zajímá. A nebo třeba ne :)).

Ask.fm mě zaujalo především ze dvou důvodů:

  • Dozvím se něco bližšího o lidech, které sleduji na Twitteru. Budou tak pro mne o něco méně anonymní a o něco blíže skutečným lidem.
  • Dostávám (alespoň zatím) zajímavé otázky, přičemž nad některými jsem přemýšlel poprvé. Dotazující pokryli široké spektrum – pokládali dotazy lehce filozofické, stran mého politického přesvědčení, ale i na elektronické cigarety, mobily a věci související s mým psaním pro SvětAndroida.cz. Ostatně, pokud by vás to zajímalo, všechny mé odpovědi jsou dostupné online.

Poměrně pěkně popsal smysl Ask.fm Martin Malý aka Arthur Dent ve článku PŘELADIL JSEM NA ASK.FM! Dovolím si ho citovat, protože jeho názor do velké míry koresponduje s tím mým: “Pro mě je to největší kouzlo v tom, že dostávám otázky, které by mě nikdy nenapadly. Uvědomuju si to, můžu se zamyslet nad tím, proč by mě to nikdy nenapadlo, a tím se dozvídám zase něco o sobě.”

Inu, pojďme to zkusit – zeptáte se mě na něco, nad čím budu muset přemýšlet? Tady máte formulář a ptejte se, na co chcete. Já třeba na to, co chci, odpovím 🙂

Kategorie: Komentáře

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *