Již od roku 1999 existuje e-mailová konference Windows, provozovaná na serveru Pandora. Vznikla toho času ještě pod hlavičkou tehdejší “vlajkové lodi” – počítačového zpravodajství 1PCRevue.cz. Za necelých deset let “proletělo” konferencí 53 tisíc e-mailových zpráv (rekordní byl rok 2003 s 9005 zprávami) a aktuálně má celá konference úctyhodných 980 členů.


V konferenci postupem času vznikl velice silný tým lidí, ochotných podělit se o své zkušenosti a pomoci s řešením problémů ostatním. Díky tomu je téměř pravidlem, že na každou otázku přijde použitelná odpověď. Celkově se dá říci, že se celá konference profesionalizovala – tedy dnes se obvykle neřeší základní uživatelské problémy, ale probírají se i témata, související s administrací Windows serverů a počítačových sítí na této platformě. I dnes je ale celý projekt určen pro každého, bez ohledu na jeho stupeň znalostí.


Tento týden jsem dostal dotaz od jednoho z pravidelných účastníků, zda by nebylo možné uspořádat nějaký sraz (ideálně s posezením u pivka).


Přiznám se, že z organizačního hlediska se do takové akce zatím sám nechci pouštět (navíc bydlím v Ostravě, odkud asi nepochází majorita z naší konference). Chci ale dát prostor pro všechny účastníky konference Windows – ať už k vyjádření k tomuto nápadu, nebo i ke konkrétním návrhům. Aby se toto téma neprobíralo skrze e-maily a nebyli jím tak zatěžováni účastníci, které tento “off-topic” nezajímá, poskytuji prostor k vyjádření názoru a návrhům v diskuzi na této stránce. Zkuste se (nejlépe sami mezi sebou) dohodnout, zda byste měli zájem o sraz, případně i na termínu a místě.


Prosím, diskuze je otevřená!

Kategorie: Aktuálně

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *