Tak si říkám, že já jsem vyhrál v prosinci výběrové řízení na pozici Manager oddělení podpory zákazniků, ale nyní se musím poklonit jednomu bezejmennému mladíkovi (který se představil jako Jindřich Polák) z podobně bezejmenné infolinky. Na záznam hovoru jsem přišel díky Linkuj.cz, kde kdosi hodil odkaz s titulkem Ing. Mgr. Kačenová – namyšlená učitelka. Dotyčná, která učí na Obchodní akademii Teplice, opakovaně v telefonátu na infolinku opakuje, kolik má titulů, kde učí a kde učila. Operátor, jemuž patří ona poklona, zachovává během celého hovoru naprostý klid, během kterého se zvládne omluvit za tiskovou chybu, ale i zdůraznit, že mu některé informace o svých titulech dotyčná opakuje již potřetí.


Takže: milý bezejmenný operátore infolinky, skládám Ti tímto opravdu velký hold a vzkazuji: máš evidentně na mnohem, mnohem více, než kde jsi nyní. Já – i kdybych tu tehdejší “manažerskou” pozici přijal – bych tohle nezvládl a po milé dámě bych asi pěkně vřeštěl. Prostě s volem a krávou se dohodneš jen železnou tyčí. Záznam ukazuje i to, že člověk s libovolným počtem titulů může být naprostý idiot a naopak, že i “blbý operátor” může vyniknout.


Pro ty, kdož ten úžasný rozhovor s paní inženýrkou a magistrou neslyšeli, přidávám odkaz.


Ten kluk na infolince je borec a jestli nějaká firma hledá Pana Manažera infolinky, nebo kontaktu se zákazníky, berte ho!

Kategorie: Aktuálně

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *