Když udělá ajtík v práci průšvih, jak dlouho bude potřebovat na jeho vyřešení? Samozřejmě podle toho, čeho se problém týká a také podle profesionality zvoleného řešení (případně ještě závisí na tom, zda dodržuje Desatero zákonů pravého AJŤÁKA). Jistě nemusím připomínat dvoudenní nefunkčnost (nebo byla tehdy delší?) nového internetového bankovnictví České spořitelny….

U nadnárodní firmy, jakou je mobilní operátor Vodafone, by ale zákazník čekal profesionalitu poněkud vyšší úrovně. Taková internetová samoobsluha je totiž jedním z hlavních komunikačně-informačních kanálů mezi operátorem a zákazníkem, čili lze předpokládat, že jí bude věnována velká péče.

Staré pravidlo adminů zní: “Na to, co funguje, se nemá sahat.” Toho se patrně měli držet i u Vodafonu. Jak jinak si lze vysvětlit, že už devátým dnem a nocí nefungují některé služby, konkrétně Chytrý přehled, FlexiLimit a FlexiStrop? Tak jsem se například dnes SMSkou dozvěděl, že jsem zatím utratil krásných 0 Kč. A pak že Vodafone není levný 😀

Opravdu chytrý přehled...

Ke screenshotu, pořízenému dnes ve 23:30 v internetové samoobsluze Vodafonu, mohu dodat jen to, že ajtíkům (nebo kdo za to může) nezávidím jejich situaci, ani to, že už devátým dnem usilovně pracují na problémech, které způsobily blíže nespecifikované technické úpravy, bla, bla, bla… Každopádně když si představím, co by se asi dělo, kdybych já řešil problémy na nemocničním informačním systému tímto tempem, tak jen udiveně kroutím hlavou a přemýšlím, zda nemám jít pracovat k Vodafonu :-D.

Kategorie: Aktuálně

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *