Stále pracujeme na bytě. Po výměně vypínačů se chystáme na výměnu zásuvek. Mám z toho docela obavy, protože zásuvky jsou zapojené zcela jinak, než jsem se učil na základce v dílnách a IMHO též jinak, než by měly být. Když jsem odmontoval zásuvku v jídelně, přestala fungovat televize, která byla zapojená v zásuvce v obýváku, což asi není úplně OK a dle předpisů…. Nebo je?

Experimentujeme s Google AdSense, což je reklamní systém, nabízející provize z kontextové reklamy na webu. Zatím jsem ho nasadil jen na můj starší projekt 1PCRevue.cz a výsledek celkem pozitivně překvapil. Ve srovnání s i tak velice slušným BBKontextem jsou vydělané sumičky dvojnásobné. Časem přejdu k AdSense i s tímto blogem a dalšími projekty. Alespoň se všechna má webová dítka uživí sama (tj. zaplatí hosting a domény) a dost možná ještě něco zbude :).

Připravuji také malé oživení 1PCRevue.cz, kam chci zařazovat coby tipy a triky některé poznatky, které jsem získal při administraci nemocniční sítě. Třeba se budou hodit :).

Zůstaňte naladěni! 🙂


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *