Jednoduché
klasické jídlo, když chcete mít
„rychle“ uvařeno
a přitom si skvěle pochutnat na hovězím.
Z pomalého hrnce se jen rozpadá
🙂
Ingredience:
4
plátky roštěné hovězí
2
cibule
Mouka
hladká
Sůl,
pepř
Hovězí
vývar (nebo jen voda)
Postup:
Plátky hovězí
roštěné naklepeme, osolíme a
opepříme. Obalíme
v mouce a prudce osmahneme na oleji, nebo sádle.
Vložíme do pomalého
hrnce, zapneme program „low“, což je
pomalý a přidáme hrníček
hovězího (nebo
jakéhokoliv) vývaru či obyčejné vody.
Na výpeku z masa osmahneme nadrobno
nakrájenou cibuli a přidáme do
pomalého hrnce k masu. Necháme cca 6
hodin
pomalit a podáváme
s rýží či jinou,
vaší oblíbenou, přílohou 🙂
Dobrou
chuť přeji!
0 komentářů