Jednoduché
klasické jídlo, když chcete mít
„rychle“ uvařeno
a přitom si skvěle pochutnat na hovězím.
Z pomalého hrnce se jen rozpadá
🙂

 

Ingredience:

4
plátky roštěné hovězí

2
cibule

Mouka
hladká

Sůl,
pepř

Hovězí
vývar (nebo jen voda)

 Recept: Přírodní roštěná s rýží z pomalého hrnce

Postup:

Plátky hovězí
roštěné naklepeme, osolíme a
opepříme. Obalíme
v mouce a prudce osmahneme na oleji, nebo sádle.
Vložíme do pomalého
hrnce, zapneme program „low“, což je
pomalý a přidáme hrníček
hovězího (nebo
jakéhokoliv) vývaru či obyčejné vody.
Na výpeku z masa osmahneme nadrobno
nakrájenou cibuli a přidáme do
pomalého hrnce k masu. Necháme cca 6
hodin
pomalit a podáváme
s rýží či jinou,
vaší oblíbenou, přílohou 🙂
Dobrou
chuť přeji!

 

 

 

Kategorie: Recepty

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *