Chcete vědět, jaké bude počasí? Nebo byste rádi měli na ploše hodiny s aktuální meteorologickou situací? Pak pro vás máme trojici velmi vydařených programů, jež promění váš Android v rosničku :).

GO Weather

Nejedná se o tak sofistikovanou a komplexní aplikaci, jako je český Meteoservis, poskytující například snímky z meteorologických radarů a družic. GO Weather hodně hraje na efekt, čímž se snaží přiblížit širší laické veřejnosti. Jistě si najde své příznivce především v řadách těch, které nebaví studovat meteorologické mapy, ale pouze chtějí vědět, jak je venku a jaké bude počasí v nejbližších dnech.

Viz GO Weather: Udělejte si z telefonu meteostanici

Ikona aplikace
GO Weather
GO Dev Team
Verze 1.9.13 (26. 9. 2011)
Velikost 3,4 MB
1.6+

QR kód aplikace, kliknutím otevřete Android Market
Zdarma
generuje SvetAndroida.cz

Meteoservis

Meteoservis sleduji již od první oficiálně dostupné verze, která mě příliš neuchvátila. Nutno uznat, že za nedlouhou dobu své existence (cca pět měsíců) se aplikace dynamicky vyvinula do dnešní podoby, kdy poskytne dostatek podkladů a informací o tom, jak bylo, je a bude. Jednou z deviz je orientace na Českou republiku, takže kromě dat z místních zdrojů samozřejmě můžete počítat s plně “počeštěným” rozhraním.

Viz Meteoservis: Česká předpověď počasí pro Android

Ikona aplikace
Meteoservis
Radim Fryč
Verze 1.20 (6. 7. 2011)
Velikost 2,9 MB
2.1+

QR kód aplikace, kliknutím otevřete Android Market
Zdarma
generuje SvetAndroida.cz

Palmary weather pro

V telefonu mám nainstalované tři aplikace pro předpovídání počasí. Palmary je sice jako jediná placená, ale dle mých zkušeností s náskokem nejlepší.

Přináší ucelenou sadu nástrojů, díky kterým můžete detailně sledovat meteorologickou situaci kdekoli na světě. Výtečně také nahradí výchozí ukazatele počasí, jež bývají součástí systémových launcherů. Jestliže vás tedy zajímá jak bude a chcete to vědět kdykoli a kdekoli, určitě byste o Palmary Weather PRO měli alespoň zauvažovat.

Viz Palmary Weather PRO: Proměňte svůj Android v rosničku

Ikona aplikace
Palmary Weather Premium
PalmarySoft
Verze 1.27 (5. 7. 2011)
Velikost 2,6 MB
1.6+

Ikona aplikace, kliknutím otevřete Android Market
63,71 Kč
generuje SvetAndroida.cz

Kategorie: Android

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *