Ve čtvrtém díle cyklu doporučených aplikací pro Android vám představím program pro pořizování HDR fotografií a velmi rychlou alternativu galerie.

HDR Camera

Aplikace pro pořizování HDR fotografií. Funguje jednoduše: nejprve udělá tři snímky, jeden normální, druhý podexponovaný a třetí přeexponovaný a následně z nich sestaví snímek s dynamickým kontrastem.

Nerecenzoval jsem.

Ikona aplikace
HDR Camera
Almalence
Verze 1.75 (6. 11. 2011)
Velikost 1,2 MB
2.2+

Ikona aplikace, kliknutím otevřete Android Market
Zdarma
generuje SvetAndroida.cz

QuickPic

Výchozí galerie v telefonech s Androidem sice nabízí vizuálně přitažlivé 3D prostředí se spoustou efektů, animací a celou řadou funkcí, její slabinou však je nepříliš dobrá odezva a občasné problémy s aktualizací obsahu složek. Alternativní galerie QuickPic sice tolik nehraje na efekt, o to více však potěší svou svižností.

Proti výchozí aplikaci sice chybí některé funkce, ale je na vás, zda potřebujete mít v telefonu dostupné galerie na Picase a alba z Facebooku, nebo jestli hledáte prostý prohlížeč a správce obrázků uložených na paměťové kartě či v paměti telefonu. Preferujete-li jednoduchost a rychlost, určitě byste měli QuickPic alespoň vyzkoušet. V každém případě jde o jednu z nejlepších a nejsvižnějších náhrad systémové Galerie.

Viz QuickPic: Vyměňte těžkopádnou Galerii za menší a svižnější!

Ikona aplikace
QuickPic
alensw.com
Verze 1.4.3 (21. 10. 2011)
Velikost 299 kB
2.0+

QR kód aplikace, kliknutím otevřete Android Market
Zdarma
generuje SvetAndroida.cz

Kategorie: Android

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *