Film U2 3D je určen nejen pro skalní fanoušky skupiny U2 a zamilované fanynky Bona Voxe. Nejen díky technologii 3D, navozující dojem trojrozměrnosti, poskytuje opravdu jedinečný zážitek!

Koncert skupiny je natočený více kamerami, takže zachycuje jednotlivé členy kapely, poskytuje detailní pohled na hudební nástroje, a “rozvášněné” fanoušky. Celá záležitost je natolik poutavá, že Vás doslova vtáhne do koncertní haly. Již při prvním hitu se v kině třesou všechny sedačky, odolávající poskakujícím a do rytmu podupávajícím divákům Zazní zde několik opravdu známých hitů, ale i některé, které asi mnoho diváků znát nebude. Atmosféra celého koncertu je výborná. Snad jediné, co bych celé záležitosti vytkla, je nadživotní velikost všech členů kapely, takže chvílemi máte pocit, že mezi řadami sedadel v kině stojí obr. Možná ale některé dámy (a třeba i pánové) tento fakt uvítají… 🙂

Potěšitelným faktem je, že film trvá celých 85 minut, na rozdíl od ostatních 3D filmů, u nichž kritizuji, že mají délku jako by je někdo omylem ustřihl… 🙂 To se ovšem projeví i na ceně, takže v Praze očekávejte, že místo 169,- Kč za dospělého zaplatíte 199,- Kč.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *