Jak jsem informoval minulý týden, podařilo se mi upravit náš RSS kanál tak, že prošel nejpřísnějším validátorem W3C. Jedním z důvodů, proč jsem se touto problematikou začal zabývat, bylo odmítnutí zařazení našeho blogu do “RSS agregátoru” Právědnes.cz se zdůvodněním, že naše RSS obsahuje chyby.


Právědnes.cz denně používám a považuji jej za jednoznačně nejlepší “agregátor,” shrnující nejkvalitnější/nejnavštěvovanější zdroje českého Internetu s perfektní možností nastavení vlastní “domovské stránky.” Proto mě odmítnutí motivovalo k přepracování našeho RSS pro články tak, aby odpovídalo standardům. Na tak důležitém rozcestníku jsme prostě nesměli chybět! Odměna přišla právě dnes :). V sekci weblogy zmíněného “agregátoru” se (zcela dole) objevil boxík s automaticky aktualizovanými odkazy na nejnovější články našeho blogu.


Jestliže tuto opravdu užitečnou službu využíváte, nezapomeňte si přidat Blog.ZaRohem.cz jako zdroj na svou stránku! Pokud Právědnes.cz ještě neznáte, určitě jej doporučujeme k bližšímu prozkoumání. Díky tomuto projektu nepřijdete nejen o novinky u nás, ale i na dalších serverech a pokud se zaregistrujete, bude jen a jen na vás, které zdroje to budou.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *