Další desítka aktuálních reklam, které znáte z televize. Dnes najdete ve článku tyto reklamy: Renault Grand Modus, Kooperativa, Krušovice, Mazda 2, Allianz, Komerční banka, Avon Supershock, Suzuki Swift, ING a Provident.

Renault Grand Modus

Vcelku vtipně pojatá reklama, propagující velikost tohoto rodinného vozidla. Pejsek škemrá o dobrotu, panička mu ji z předního sedadla dozadu hodí a pes čeká a čeká a čeká…. Je to jeden ze spotů, na které se rád podívám 🙂

Kooperativa pojištění

Začátek reklamy určitě zaujme a následně překvapí, když malá holčička hlásí mamince, že Ludvík upadl a rozbil si hlavu a maminka na to reaguje slovy “Stejně jsem ho neměla ráda.” Teprve poté se objevuje tatínek se zničenou bustou Ludwiga wan Beethovena v ruce. Poselství, že oblíbené věci pojišťujeme a zda takto přistupujeme i sami k sobě a své rodině, mi přijde jako dobrý marketingový nápad.

Krušovice-5 piv

Chlápek vytahuje z krabice, na které je velký nápis “toto balení vyhrává” poukázku na pět piv. Manželce hlásí, že “zase vyhrál” a konstatuje, jaké má štěstí. Akce pivovaru, že v každém balení Krušovic je poukázka na dalších pět točených, mi připadá jako vynikající nápad! Jen aby ty poukázky už cestou do obchodu, nebo na prodejně někdo nevykrádal, že? Každopádně pokud tato akce poběží i v létě, kdy bývá největší žízeň, myslím, že ji využiju 🙂

Mazda 2

Reklamy na Mazdu se mi, ač auta dělají fakt pěkná, prostě nelíbí. Buď kolem auta plave hejno ryb, nebo je propagováno podivnými tanečními kreacemi. Myslím, že kampaň na taková hezká auta by měla být pojata z úplně jiného konce….

Allainz

Jedna z mála reklam, využívajících sponzorství stájí formule 1 (v tomto případě Williamsu). Jedná se o klasickou brandovou reklamu, nepropagující konkrétní produkt, ale jen značku samotnou.

Komerční banka: Půjčka bez rizika

Opět reklama ze současné kampaně Komerční banky, kdy jsou jednotlivé produkty personifikovány do různých lidí. Zde je půjčka bez rizika představována krajně nesympatickou psychoterapeutkou, které si muž stěžuje, jak musí neustále něco kupovat své ženě.

Avon Supershock

Jedna z nejúspěšnějších MLM firem prezentuje svou novou řasenku. Spot sám o sobě rozhodně nijak nevybočuje z řady – v podstatě se takto prezentují všechny řasenky na našem trhu…

Suzuki Swift

Reklama se očividně natáčela v Budapešti (přinejmenším místní tržnici jsme poznali s jistotou). Nápad na partnerský/manželský pár, závodící ve dvou těchto “pidiautech” domů, kde si na tabuli píšou výsledky, také není špatný. Otázkou je, jak moc se s tímto vozítkem dá opravdu závodit….

ING životní pojištění a penzijní připojištění

ING má očividně dobrou reklamní agenturu a strategii. Jejich spoty bývají stručné a přitom jasné, pochopitelné a v omezeném prostoru přesto vysvětlující danou nabídku. Dobře je využito i sponzoringové partnerství se stájí F1 Renault, kdy se v reklamách ING objevují oba piloti této stáje: Alonso i Kovalainen.

Provident

Další z reklam na to, jak se snadno a rychle zadlužit. Zrovna u této společnosti bych si půjčku určitě nikdy nevzal, neboť jejich úroky a částečně i přístup v mém pohledu hraničí s lichvou….

Kategorie: Reklamy

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *