Komerční sdělení

Přicházíte domů z práce často vyčerpaní? Hledáte příjemné místo k odpočinku? Máte rádi styl, kvalitu za příznivou cenu? Vybíráme z tapet firmy IMPOL TRADE, provozovatele nejznámějšího e-shopu s tapetami v České republice tapety-folie.cz, které změní Váš interiér k nepoznání!

Vliesové tapety z kolekce Nordica: Květ s vlnitým stonkem

Vliesové tapety z kolekce Nordica: “Květ s vlnitým stonkem”.

Barevné varianty: hnědá, bílá, krémová, černá.

Hřejivá atmosféra

Příjemnou, pohodovou atmosféru vašeho domova vykouzlí vliesová tapeta, jejíž půvabný motiv bílého květu s vlnitým stonkem krásně vynikne díky kontrastnímu čokoládově hnědému podkladu. Jemný, květinový vzor coby originální prvek ozdobí váš obývací pokoj a stane se zajímavou dekorací, dáte-li jej pouze na část stěny. Tapety z kolekce Nordica zakoupíte za cenu 399,- Kč na www.tapety-folie.cz.



Vliesové tapety z kolekce Relax Colors 5: Moderní retro

Vliesové tapety z kolekce Relax Colors 5: “Moderní retro”.

Barevné varianty: tyrkysová, růžová, žlutá, hnědá cappuccino.

Moderní retro

Bytové tapety Relax Colors 5 se inspirují stylem sedmdesátých a osmdesátých let. Tapety na zeď z této kolekce uvolňují velké vzory a množství jasných barev. Kolekce bytových tapet se vyznačuje retro vzory ve tvaru vodních vlnek, doplněných o odstíny bílé a béžové spojené s odstínem kakaově hnědým, tyrkysovým a žlutým. Vyváženost jednoduchého retro vzoru v barevné kombinaci doplňujících odstínů vyzařuje ze stěn jednoduchost a pozitivní energii. Bytové tapety Relax Colors 5 s retro vzory spojují vyrovnanost pozadí prosté barvy se strukturou tkaniny a úzkých pruhů v překrásných barvách. Kontrastní kombinace vzoru s motýlem a vzduchovými bublinami dává této kolekci bytových tapet nádech hravosti a vytváří pocit veselosti a povznesené nálady.



Vliesové tapety z kolekce Opium: Abstraktní smyčky

Vliesové tapety z kolekce Opium: “Abstraktní smyčky”.

Barevné varianty: bílá, krémová, červená, fialová, hnědá.

Vpusťte světlo dovnitř!

Vsaďte na hru světla a světlých tónů vliesových tapet s decentními vzory, které můžete pro větší efekt prostřídat a které váš domov nádherně prozáří! S jemnými pastelovými odstíny pak stačí sladit nábytek a doplnit jej o kontrastní doplňky, třeba v syté fialové. Prosvětlený interiér má také blahodárný vliv na tělo, neboť příjemně stimuluje mysl a dodává energii. Vzor jednoduchých abstraktních smyček vyvolává pocit klidu a přehledu. Doporučujeme moderní tapety Opium v odstínu bílé a krémové navíc budí dojem čistoty a pořádku. Vliesové tapety na stěnu z kolekce Opium zakoupíte již od 369,- Kč.



Vliesové tapety z kolekce Lacantara 1: Jemné květy

Vliesové tapety z kolekce Lacantara 1: “Jemné květy”.

Barevné varianty: fialová, bílá, oranžová, hnědá cappuccino.

Na módní vlně

Fialová patří k módním barvám, a zdaleka to neplatí jen pro šatníky! Obléct do tohoto tónu můžete i stěny svého bytu a zůstat nemusíte jen u jednoho odstínu či designu, naopak vyladíte-li stěny tón v tónu, interiér bude působit členitěji. A přidáte-li třeba jen pár pruhů vliesových tapet se vzorem – například s jemným motivem květin – dokážou s prostorem hotová kouzla. Bytové tapety Lacantara 1 doplněné o jednobarevné tapety se strukturou jemné tkaniny působí trendy, stylově a kompaktně, to vše za cenu od 368,- Kč.



Papírové tapety z limitované kolekce Graffiti: Street Wall

Papírové tapety z limitované kolekce Graffiti: “Street Wall”.

Barevné varianty: cihlová, šedá, tmavě šedá.

Již dávno to není obyčejný dětský pokoj!

Limitovaná kolekce tapet Graffiti přímo čiší množstvím svěžích barev, které již na první pohled dodávají energii každému teenagerovskému pokoji. V kolekci papírových tapet Graffiti najdete 4 designy, kterými můžete proměnit nudný dětský pokoj ve stylovou streetovou světnici! Množství doplňkových tapet s pruhy, ocelovými pláty nebo ostrými vlnovkami vám nechává otevřenou cestu ve volbě správné barvy a kombinace jednotlivých designu, aby se z obyčejného pokoje stal originál s vlastní identitou. Cena za rolku je 249,-Kč.



Firma IMPOL TRADE s.r.o. z Havířova se specializuje na prodej tapet již od roku 1993. Do svých kolekcí bytových tapet vybírá designové kousky světových návrhářů, které jdou zaručeně s dobou a nejsou pouhými módními výstřelky, které rychle zevšední. V portfoliu tapet naleznete tapety klasické, moderní, retro, zámecké, luxusní, dětské až po limitované edice. To vše za velmi příznivé ceny. Tapety jsou uspořádány do kolekcí, z nichž můžete vybírat také příslušnou barevnou variantu doplňující tapety v pravém sloupci nazvaném SOUVISEJÍCÍ ZBOŽÍ. Na e-shopu www.tapety-folie.cz najdete, mimo nejmodernější technologicky zpracované tapety s vliesovým podkladem, také tapety papírové, dětské tapety, vinylové tapety, bordury a velký výběr samolepících tapet a fólií. Vybírat můžete z více než 2000 položek, z nichž převážná většina je skladem. Určitě potěší poštovné ZDARMA při nákupu nad 1500,- Kč.

Kontakt:

IMPOL TRADE s.r.o., tel.: 733 534 931, 596 832 057
mail: info@tapety-folie.cz, www.tapety-folie.cz

Kategorie: Reklamy

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *