V pořadí již třináctá desítka současných televizních reklam vám dnes nabízí reklamy na Ceresit, Vichy Normaderm, Opavia Tatranky, Rennie, ING, Provident, Calgonit, film Lovci draků, Bebe Brumík a parfém Christina Aguilera.

Ceresit

Vlhkost můžete vidět, cítit a podle této reklamy i slyšet. Já se tedy domnívám, že s tím sluchem to nebude až tak žhavé, protože slyšet je zde pouze pšíknutí. Každopádně tohle je IMHO užitečná věcička….

Vichy Normaderm

No, některé záběry na “problematickou pleť” v této reklamě bych vidět nemusel…. Stejně tak mě (tradičně) fascinuje, že se mluví o epidermisu, což není nic jiného, než kůže či pokožka. No, hlavně, že to zní odborně :))

Opavia Tatranky

Zkrácená verze reklamy, kterou jsme tu už měli. Každopádně podle reklam se můžete něčím natucnou a pak si dokřupat pro oplatky. Tady to za chvíli bude samý křupan.

Rennie

Tabletky na pálení žáhy, ač se snaží o malý moment překvapení, patrně ničím z hlediska reklamního spotu nepřekvapí….

ING sponzor pořadu

Sponzorský předěl ING v hlavní roli s pilotem F1 Fernandem Alonsem. Vzhledem k omezené délce je spot povedený. Monoposty Renault patří v poli F1 z hlediska barevného návrhu IMHO mezi ty nejhezčí.

Provident

“Chtěl bych vidět start raketoplánu,” tak se zadlužím až za uši a každý týden mě bude navštěvovat výběrčí splátky. Tož asi tak. Navíc k půjčce dostanete snář, takže když se zadlužíte, budete si alespoň moci vykládat sny.

Calgonit Quantum

Tahle reklama mi přijde až přehnaná a poněkud afektovaná. Přeci jen přirovnávat čistotu nádobí k diamantu, to je trošku uhozené na hlavu.

Lovci draků

Jedna z mála upoutávek na film v současných reklamách.

Bebe Brumík

No, pro děcka možná dobrá reklama, ale mně třeba ta pasáž, jak vymáčknou čokoládu z piškotu, nepřipadá moc chutná….

Christina Aguilera

No, pamatuji si Christinu z její první písničky a vypadala tedy o dost lépe. Její stávající “retro” styl ale také není nezajímavý. Jako mnoho současných hvězdiček, nabízí i ona svůj parfém….

Kategorie: Reklamy

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *