Našel jsem další tři reklamy, nad kterými mi zůstal rozum stát, kde něco nesedí, nebo kde se dějí přinejmenším podivné věci…. Na řadě jsou Česká pojišťovna, Albert a Wüstenrot.

Česká pojišťovna

Reklamu “Postaráme se o vás” na pojištění motorových vozidel jste v televizi asi zaznamenali. Hned na jejím počátku ale vidím pořádnou botu. Šot začíná tím, že se řidič snaží nastartovat zjevně poškozené auto.

Takhle poškozené vozidlo se řidič snaží nastartovat

Pomiňme fakt, že v okolí není vidět nic (sloup, jiné vozidlo, …), do čeho by zmíněné vozidlo mělo narazit. Startovat ale auto s evidentně poškozeným předkem (a tím pádem i pravděpodobně rozbitým chladičem) mi ale přijde jako naprostý nerozum. Automobil má navíc utrženou registrační značku, která visí na jednom šroubu a hned po rozjezdu by tak skončila na silnici.

Urvaná SPZka a přesto se snažil odjet? Do čeho narazil?

Opravdu nevím, jak a kam se řidič snažil s takto havarovaným vozidlem dojet….

Albert – Bertík

Takřka idylická reklama – malý chlapec, podle všeho z dětského domova, píše na list papíru “Nezapomeňte na nás….” Pak z tohoto ústavu uteče, což je sice obvyklé (tedy alespoň podle médií zdrhají děti z děcáku poměrně často), aby svůj vzkaz vylepil na výlohu obchodního domu Albert. Otázka je, zda jde o legální výlep reklamního letáku na povolené místo.

Nelegální výlep na prodejně Albert

Podle tmy v ulicích a toho, že je obchoďák zavřený, lze soudit, že celý děj probíhá pozdě v noci (zavírací doba Albertů je v cca. 20:00). To také není úplně v pořádku, když malé, asi šestileté dítě běhá potmě ulicemi města.

Dítě z děcáku běží tmou....

Neméně podezřelý je i prodavač v uniformě, který se záhy zjeví před prodejnou – co tam takhle v noci dělá? Navíc místo aby děcku nařezal za to, že oblepuje prodejnu a předal ho policii, nebo děcáku, zvrhle (nechci říkat dokonce debilně, nebo úchylně) se na něj usmívá.

No není to úchyl? Co myslíte?

Wüstenrot – PET láhve

“Do tak maličkých lahví se vejdou i ta největší přání,” říká se v reklamě Wüstenrot. Následně tato PET láhev skončí v řece. Zelení jistě blednou při pohledu na ekologickou katastrofu, kdy v řece plave zhruba deset PETek na metr čtvereční…. Vidět tohle ministr Bursík, stal by se jeho již tak zdecimovaný výraz ještě zdecimovanějším….

Plná řeka brajglu...

Kategorie: Reklamy

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *