Žil byl jednou jeden slizounek. Protože slizounci mají tendenci spojovat se a zakládat slizká uskupení, i tento slizounek se zapojil k sobě podobným, které vedl a nyní čestně vede Slizoun největší, jemuž náš hrdina dělá poradce.

Slizounci se, krom toho, že se tváří suverénně a jednají stylem hada (tj. nikdy ne přímo), vyznačují zákeřností. Těžko byste mezi nimi hledali chlapa, který se umí postavit čelem. Takže i tento slizounek – když už si chtěl vyřizovat účty – nenašel odvahu, aby se postavil tváří v tvář protivníkovi. Napadl jej zákeřně zezadu, což dělali maximálně tak fašisté a jim podobní srabi.

Ano, mluvím tady o ataku pana Macka z ODS na Davida Ratha, ke kterému došlo o víkendu na sjezdu stomatologů. Mackovi se nelíbily Rathovy hlášky na jeho manželství. Pozor! Nejedná se o urážky Mackovy manželky, jak se tento (a jím oblblá ODSácká média) snaží tvrdit, ale o urážku samotného Macka – i blb to z citace Davida Ratha pozná: “Víte, já ho znal ještě z doby, kdy chodil na každý večírek s jiným děvčetem… A najednou pak se oženil za ty miliony. Já mu to docela přeji. Někdo miluje duši, někdo miluje tělo, někdo miluje peníze”. Najít v tom urážku manželky může pouze člověk se zvýšeným stupněm vztahovačnosti.

Koneckonců, celkem bych i pochopil, že se Macek rozhodl pro “ruční řešení,” potud bych neměl námitky. Námitky mám od okamžiku, kdy si tento vohnout vybral okamžik, kdy byly přítomné kamery (proč nezviditelnit svou již pohaslou hvězdu) a především kdy atakoval doktora Ratha zezadu, zcela nečekaně a podle.

Je zajímavé, s jakou vehemencí kritizují voliči ODS nevybíravé výroky pánů Zemana, Paroubka či Ratha, ale jistě ve své “modré slepotě” loajálně přehlédnou, že člen “jejich” strany zašel ještě o pořádný kus dál. Zašel tak daleko, kam by člověk v civilizované zemi dojít nikdy neměl.

Takový způsob boje, který zvolil Miroslav Macek, není důstojný muže, ale obyčejné hysterické bábovky, nebo malého, rozmazleného parchanta. Davida Ratha celkem obdivuji za jeho reakci. Udělat tohle Macek mně, tak by odtama po svých neodešel.

Nezbývá, než souhlasit se slovy Davida Ratha na účet Macka: “Projevil se jako ubožák.”

Zatímco o tom, proč nevolit Zelené, mě přesvědčila hysterka Jacques a jejich stranická bitka na sjezdu v Ostravě, kdybych v nějakém záchvatu šílenství býval chtěl volit ODS, tak tohle pro mne byl další argument, proč rozhodně ne. Prostě buď půjdeme doleva, nebo s násilníkama!

Kategorie: Komentáře

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *