Máme tu sedmý den akční nabídky, deset aplikací, z toho osm zbrusu nových a dvě, které se vrátily… …a my vám celý seznam přinášíme i s komentářem a videy.


SUPER KO BOXING! 2

Další hra optimalizovaná pro SE XPERIA PLAY je tentokrát stará dobrá “mlátička.” Připravena je celá řada protivníků, se kterými budete muset změřit své síly, přičemž na každého je potřeba použít trochu jinou strategii boje. Otestujte svou odvahu a vyzkoušejte, kolik zápasů můžete vyhrát, aniž by vás stále obtížnější protivníci srazili na zem. Kromě urputných bojů se můžete těšit také na podařenou komiksovou grafiku.


Ikona aplikace
SUPER KO BOXING! 2
Glu Mobile
Verze 2.7 (březen 23.. 2011)
Velikost 2,1 MB
1.6+

QR kód
1,91 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Block Breaker 3 Unlimited HD

Možná si pamatujete hru, ve které se destičkou, pohybující se v horizontální rovině, odrážel míček do protější zdi, a ta se nárazy postupně rozpadala. Block Breaker 3 je ale více než jen rozbíjení cihliček. Budete sbírat bonusy (např. možnost hry s více míčky a pálkami, nakoupení vylepšení pálky), aktivovat spínače a probourávat se k novým oblastem. Celkem je připravena stovka levelů a osm různých herních režimů, což vás jistě zabaví na dlouhé hodiny. Díky generátoru úrovní tato zábava nikdy neskončí!


Ikona aplikace
Block Breaker 3 Unlimited HD
Gameloft
Verze 1.3.2 (září 13.. 2011)
Velikost 1,3 MB
2.2+

QR kód
1,91 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Flick Soccer

Aplikací pro příznivce amerického fotbalu jsme v nabídce viděli už několik, zatímco evropští fandové “kulatého nesmyslu” si mohli připadat poněkud opomíjení. Tentokrát si ale přijdou na své ve hře Flick Soccer, ve které si mohou začutat na branku, jako skuteční profesionálové. Připraveno je pět herních režimů, povedená grafika, dokonalý zvuk a inteligentní brankář, kterého budete muset překonat.


Ikona aplikace
Flick Soccer!
Full Fat Productions Ltd
Verze 1.0.2 (prosinec 8.. 2011)
Velikost 20 MB
2.1+

QR kód
1,91 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Flight Control

Jaké to asi je, být v kůži leteckého dispečera, rozhodujícího o přistávání letadel na několika přistávacích drahách? Přesně tuto roli si budete moci vyzkoušet ve hře Flight Control. Nejprve si vyberete jedno z pěti letišť, na které následně začnou přilétat ze všech světových stran letadla a vrtulníky (těch je ve hře celkem deset různých druhů). Podle barvy poznáte, na jakou dráhu chtějí přistát, a tahem prstu po displeji je navedete k prahu dráhy. Logické myšlení a rychlé reakce si otestujete v okamžiku, kdy se ve vzduchu začnou hromadit letadla, jejichž dráhy se kříží, přičemž, aby toho nebylo málo, každé letí jinou rychlostí. Udržet nervy na uzdě, nic nepřehlédnout a zvolit trasy tak, aby nedošlo ke kolizi, opravdu není jednoduché. Situaci komplikuje také vítr, kvůli kterému se v průběhu hry některé dráhy uzavírají. Navíc: s první srážkou hra okamžitě končí.


Ikona aplikace
Flight Control
Namco Networks
Verze 4.0 (listopad 18.. 2011)
Velikost 27 MB
1.6+

QR kód
1,91 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Blow Up

Už jsme dlouho nic neničili, co říkáte? Tak co třeba zbourat nějaký dům? Rozmístit bomby na ta správná místa, stisknout červené tlačítko a počkat, jak se budova skácí…. Přesně o tom je hra Blow Up, slibující reálnou fyziku, tři typy náloží, tři úrovně obtížnosti a devadesát herních úrovní. Aby toho nebylo málo, je v odpalované budově nezvaný návštěvník – panda. Co je vašim cílem asi pochopíte snadno… Výsledky svých destruktivních hrátek pak můžete porovnat s ostatními v online žebříčku.


Ikona aplikace
Blow Up
Camel Games
Verze 1.8.6 (březen 5.. 2011)
Velikost 2,0 MB
1.6+

QR kód
1,91 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Doodle Jump

Doodle Jump je klasická “skákačka,” která se na iPhonech stala doslova hitem. Sami autoři varují před její návykovostí. Cíl hry asi není nutné nějak podrobněji rozebírat – prostě skáčete s postavičkou z jednoho místa na druhé, využíváte pružiny a další pomocníky, a naopak se snažíte vyhnout špatným místům, která můžete zničit.


Ikona aplikace
Doodle Jump
GameHouse
Verze 1.6.6 (březen 25.. 2011)
Velikost 1,7 MB
1.5+

QR kód
1,91 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Roll in the Hole

Panda už byla? Aha, byla. Tak bude ještě jednou :). Seznamte se s Popo, baculatou pandou, která se prostě nemůže nabažit zmrzliny. Představte si její překvapení, když se probudí, a zjistí, že drzá gorila Uggi ukradla jeho ledové mslání! Tak začíná 72 levelů trvající boj, jehož cílem je vybrat nejlepší trasu a dokutálet pandu do díry. Za to pak dostane zpět část ukradené zmrzliny.


Ikona aplikace
Roll in the Hole
Chillingo International
Verze 103 (prosinec 2.. 2011)
Velikost 19 MB
1.6+

QR kód
1,91 Kč
generuje SvetAndroida.cz


When I Get Bigger

Ani v dnešní várce nechybí zábava pro vaše ratolesti. V této pohádce animovaná postavička představí všechny zajímavé věci, které udělá, až bude větší. Opět se tedy jedná o interaktivní elektronickou knihu, kterou si dítě může nechat přečíst, přehrát s animacemi, nebo ji přečte samo. Bohužel s podporou českého jazyka ale zatím počítat nemůžeme.

Ikona aplikace
When I Get Bigger
Oceanhouse Media, Inc.
Verze 1.22 (listopad 10.. 2011)
Velikost 15 MB
2.1+

QR kód
1,91 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Beautiful Widgets

(již byly v nabídce druhý den)

Jedna z nejpopulárnějších sad widgetů pro vaší plochu. Vyzkoušejte třeba hodiny s počasím a pětidenní předpovědí ve stylu HTC Sense, pokochejte se animacemi, podívejte se, v jaké fázi je Měsíc, případně si vytáhněte widget pro zapínání a vypínání některých funkcí telefonu.


Ikona aplikace
Beautiful Widgets
LevelUp Studio
Verze 3.74 (prosinec 9.. 2011)
Velikost 3,7 MB
1.6+

QR kód
1,91 Kč
generuje SvetAndroida.cz


SoundHound Infinity

(již byl v nabídce první den)

Určitě se vám někdy stalo, že jste zaslechli písničku, která vás zaujala, a vy jste chtěli vědět, kdo ji zpívá. S mobilním telefonem v kapse máte z poloviny vyhráno – existuje totiž několik aplikací, které vám přesně takovou otázku dokážou odpovědět. Jedním z nejlepších programů tohoto typu je SoundHound, který dokáže z krátkého úryvku poznat interpreta, název písničky a album, na kterém je skladba obsažena. Schopnosti programu dále rozšiřují přidané funkce, jako jsou informace o kapele, zpěvákovi či zpěvačce, vyhledání slov písně, nebo videoklipu na Youtube.

Více o této aplikaci jsme přinesli v recenzi Co to hraje v rádiu? Poví vám to SoundHound!


Ikona aplikace
SoundHound ?
SoundHound Inc.
Verze Liší se podle zařízení (listopad 18.. 2011)
Velikost Liší se podle zařízen í
1.6+

QR kód
1,91 Kč
generuje SvetAndroida.cz

Kategorie: Android

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *