Jsme v poločase akční nabídky, kterou Google slaví deset miliard aplikací stažených z Android Marketu. Přinášíme vám aktuální nabídku nejen ve formě odkazu, ale také s popisky a videy.


Apparatus

Tak trochu hlavolam, trochu hra, ve které máte za úkol postavit stroj k provedení nějaké úlohy – typicky přesunutí/přenesení několika kuliček do určeného cíle. Připojte kabely od baterie k motorům, postavte mosty, houpačky s lany, vozidla, nebo nechte rovnou celou horskou dráhu, kterou dopravíte materiál k cíli. Pro spojování prken, kol a dalších předmětů dohromady máte k dispozici klíče či kladivo. Pomocí ovládacího panelu můžete ovládat své výtvory, ať už je to monster truck, mechanická puška, nebo cokoli, co si dokážete představit! Nezbytností je kreativita a trpělivost. První úrovně vás naučí, jak hrát hru a některé základní pojmy. Čím dále budete postupovat, tím více svobody dostanete k řešení úlohy. Své výtvory pak můžete sdílet s komunitou.


Ikona
Apparatus
Bithack
Verze 1.1 (prosinec 6.. 2011)
Velikost 9,6 MB
1.6+

QR kód
1,90 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Age of Zombies

Zbraně, nemrtví a zombie T-Rexe – to je další hra z dílny vývojářského studia Halfbrick, tvůrců Ninja ovoce a Monster Dash. Jde prý o jejich nejnovější a dosud největší dobrodružství! Projděte se dějinami jako Barry Steakfries, který se dívá na nic jiného, ??než jak postřílet nějaké zombie a dát si je k vydatné večeři!

Pozor: Samsung Galaxy Tab 10,1″ v současné době ní podporován. Autoři hry ale pracují na nápravě.


Ikona
Age of Zombies
Halfbrick Studios
Verze 1.0.8 (červen 23.. 2011)
Velikost 23 MB
1.6+

QR kód
1,90 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Drop7 by Zynga

Kultovní logická hra, kterou prostě musíte mít a která vás bude bavit celé hodiny. Umísťujte očíslované disky do herního plánu, a zároveň se snažte o bonusy za řetězovou reakci. Připraveny jsou tři režimy hry: odpočinkový Normal, rychlý Hardcode a záhadný Sequence. Navíc: pokud vás během hraní někdo nebo něco vyruší, můžete se vrátit později a pokračovat tam, kde jste skončili. Své výsledky porovnejte s přáteli na Facebooku, nebo se můžete podívat, jak si stojíte ve srovnání s ostatními v globálním žebříčku.


Ikona
Drop7 by Zynga
Zynga
Verze 1.6 (leden 7.. 2011)
Velikost 4,3 MB
1.5+

QR kód
1,90 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Mojitomo

Obáváme se, že tato hra nenadchne ani anglofonní “pařany,” natož našince. Z automatického překladu sice vypadá vcelku přitažlivě – podle všeho se jedná o slovní hru, částečně podobnou scrabblu. Hráč dostává náhodné hrací kameny, ze kterých sestavuje slova. Mojitomo jich přitom umí více než 300 000. Hra končí poté, co je na herní desku položeno 100 kamenů. Nepodařilo se nám ale zjistit, zda je Mojitomo možné hrát i v jiném jazyce, než japonštině.

Ikona
?????
Zynga
Verze 2.00 (listopad 2.. 2011)
Velikost 10 MB
2.1+

QR kód
1,90 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Kids Connect the Dots

Pamatujete si z dětství časopis Klokánek? Že ne? Určitě jste ale i v nějakém jiném dětském časopise narazili na obrázek, kde bylo nutné pospojovat tužkou očíslované body, aby se objevil nějaký objekt, typicky zvířátko. Nyní se podobný princip objevuje ve hře Kids Connect the Dots, kde se po spojení bodů bodů objeví skrytý obrázek. Body přitom mohou být popsány velkými či malými písmenky abecedy, nebo čísly (eventuálně jen sudými či lichými čísly), takže si potomek může procvičovat abecedu, nebo číslice. Dítě může pospojovat buď prstem táhnout kreslení nebo klepnutím na jeden z bodů-k-bod. I podle referencí dosavadních majitelů je tato aplikace mezi dětmi mimořádně oblíbená, takže pokud potřebujete občas zabavit nějaké škvrně, neměli byste váhat. O zábavu je postaráno na poměrně dlouhou dobu – placená verze obsahuje více než sto těchto obrázků.


Ikona
Kids Connect the Dots
intellijoy
Verze Liší se podle zařízení (říjen 4.. 2011)
Velikost Liší se podle zařízen í
2.1+

QR kód
1,90 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Snowfall Live Wallpaper

Už jsme tady měli léto a pláž, takže tentokrát něco pro ty, jež se nemohou dočkat prvních sněhových vloček. Užijte si tu pravou zimu na obrazovce svého mobilního telefonu prostřednictvím živé tapety! Těšit se můžete na padající sněhové vločky, kymácející se borovice, nastavit je možné vánoční osvětlení, denní dobu, vzhled sněhu a další parametry.


Ikona
Snowfall Live Wallpaper
Kittehface Software
Verze 2.11 (prosinec 10.. 2011)
Velikost 2,5 MB
2.1+

QR kód
1,90 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Season Zen HD

Užijte si každé roční období v klidném parku. Původně byla tato živá 3D tapeta známa jako Spring Zen, ale postupně byla rozšířena z výhradně jarní atmosféry i na letní a podzimní, takže vlastně dostanete tři tapety za cenu jedné. Tapeta podporuje přizpůsobení scény aktuálnímu času a automatický pohyb kamery. Uživatel si může nastavit téměř jakoukoli část scény, včetně lavičky, motýlů, květin, vajíček, což dává dohromady tisíce možných kombinací.


Ikona
Season Zen HD
DualBoot Games
Verze 1.4 (září 30.. 2011)
Velikost 4,3 MB
2.1+

QR kód
1,90 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Klávesnice SlideIT

Podle našeho mínění vůbec nejlepší klávesnice. Od většiny konkurentů se odlišuje způsobem psaní – písmenka totiž “nevyťukáváte,” ale projíždíte mezi nimi prstem. Výhodou jsou nižší nároky na přesnost – SliceIT používá slovník, takže i když písmenka trochu minete, je schopná dohledat a nabídnout odpovídající slovo. Tuto inovativní klávesnici pro rychlé a snadné psaní si stáhly více než tři miliony uživatelů. Podporuje 45 jazyků a její vzhled si můžete změnit díky mnoha motivům vzhledu.

Více se dozvíte z podrobné recenze SlideIT: Tak trochu jiná klávesnice, kterou jsme uzavírali slovy: “SlideIT patrně rozdělí uživatele na dvě skupiny: jedni ji budou milovat a nedají na ní dopustit, druzí ji po krátkém vyzkoušení zavrhnou a odinstalují. Přiznávám, že patřím do první skupiny a tento způsob zadávání se pro mne stal nejen návykovou záležitostí, ale výrazně zvýšil komfort při zadávání dlouhých textů na ne právě ideálním displeji Vodafonu 845. Považuji tuto aplikaci za natolik vydařenou, že jsem nejen odinstaloval všechny ostatní dosud testované klávesnice, ale také jsem si koupil její plnou verzi.”


Ikona
Klávesnice SlideIT
Dasur Ltd.
Verze 4.5 (listopad 30.. 2011)
Velikost 2,6 MB
1.5+

QR kód
1,90 Kč
generuje SvetAndroida.cz


The Sims™ 3

Asi každému, kdo někdy viděl počítač, není nutné podrobněji představovat legendární strategii The Sims od Electronics Arts. Jde o ve svém segmentu dosud nepřekonanou hru, ve které řídíte život člověka, jeho rodiny a nepřímo také okolí. Sami si zvolíte, zda vaši Simíci budou neurotičtí, zábavní nebo plaší? Vyberete jim vzhled, oblečení, rysy osobnosti a doplňky, a uvedete je do života! Nezapomínejte na splnění základních potřeb, jako je jídlo a spánek 🙂


Ikona
The Sims 3
Electronic Arts Inc.
Verze 1.0.47
Velikost 1,1 MB
1.5+

QR kód
1,90 Kč
generuje SvetAndroida.cz


Pano

Oceňovaná aplikace pro pořizování panoramatických fotografií. Mezi jeho přednosti patří jednoduché rozhraní, možnost pořízení snímku 360stupňového panoramatu ze šestnácti fotografií, poloprůhledné příručka vám pomůže s pořízením každého záběru, pokročilé funkce algoritmů zarovnání, míchání a korekce barev poskytují bezproblémové pořízení obrázků během několika sekund. Výhodou může být i pokračování snímání v případě přerušení.


Ikona
Pano
Debacle Software.
Verze 1.0.5a (říjen 20.. 2011)
Velikost 1,1 MB
2.1+

QR kód
1,90 Kč
generuje SvetAndroida.cz

Kategorie: Android

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *