Před časem jsem šla po ulici a u odpadkového koše zahlédla elegantního manažera v luxusním obleku. Na tom by nebylo nic tak divného kdyby tento pán “nepříčetně” neprohraboval onen odpadkový koš. “Teda, že by mu nestačil jeho několika desetitisícový plat na jídlo a na noviny?”, pomyslela jsem si a se zájmem sledovala, co z koše vyloví. Po chvíli, kdy už měl v koši téměř i hlavu, vítězoslavně vynořil svůj mobilní telefon. Nikdy se nesměji cizímu neštěstí, ale tato scénka byla opravdu zábavná. Co jsem se bohužel nedozvěděla, byla odpověď na otázku, jak se mobil onoho pána dostal právě do odpadkového koše.


Ještě více jsem se však pobavila u čtení článku Pasažérovi TGV uvízla ruka v záchodě, vlak zpozdil o dvě hodiny. Dotyčnému mladíkovi se v otvoru toalety zaklínila ruka poté, co ji systém čištění nasál, když se snažil vyprostit svůj telefon. Záchranářům se nepodařilo nešťastníkovu ruku z WC vyprostit, takže ho vynesli na nosítkách ven i se záchodovou mísou. Mladý muž se zcela jistě proslavil nejen u pasažérů vlaku, který nejel zrovna z Horní do Dolní, ale také u svých známých a zaměstnavatele. Být to já, asi bych se v takové situaci radši propadla do toho WC celá… 🙂


A co vy? Strčili byste ruku do záchodové mísy, kdyby vám tam spadl například mobilní telefon? Rozhodovali byste se podle toho, jestli se tak stalo “před akcí,” nebo po?

Kategorie: Komentáře

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *