Teď si čtu článek na iDnesu, ve kterém se píše o zvýšených protiteroristických opatřeních na pražském letišti v Ruzyni. Policie prý dostala informace o zvýšené hrozbě útoku. Potud v pořádku. Člověk, žijící v našem policejním státě, by logicky předpokládal, že informace o potenciálním nebezpečí podaly zpravodajské služby – ať už naše BIS, nebo nějaká zahraniční.

Ovšem chyba lávky! Posílení hlídek a policejní pyrotechnici v pohotovosti jsou na letišti jen proto, že jakási žena, která sama sebe označuje jako “senzibilku”, měla vidění, nebo jak to nazvat… …prostě v jakémsi stavu usoudila, že na letadla na Ruzyni bude spáchán teroristický útok. Kdyby alespoň chlastala v klidu doma, jenže ona ne – paní “senzibilka” zvedla telefon a sdělila svou vizi policii. Ani tam se nenašel nikdo s rozumem (velmi překvapivé, že?) a zpráva putovala dál, až vyústila v posílení ochrany uvedeného objektu.

Potud bych to ještě považoval za apríl, nebo chabý pokus bulváru udělat senzaci. Kdyby ovšem s tímto zdůvodněním protiteroristických opatření nepřišel mluvčí BIS Jan Šubert. To už je silná káva i na mne! Tak mám nápad: když zavolám na 158 a řeknu, že mám pocit, že se zítra chystá velký, ale opravdu hodně VELKÝ teroristický útok na prdel… …kde asi budou zítra všichni policajti?

Zdrojem mé nasranosti byl článek: Ruzyně se obrnila. Před terorem varovala senzibilka

Kategorie: Komentáře

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *