Tak jsem se podíval na bulváry, které také čtu (hoďte si třeba kamenem :))) ) a na Stratosféře jsem našel článek Iva Kubelková: Ano, odhalím se. Ten pojednává o tom, že zmíněná slečna se nechá vyfotit pro kalendář Stock ve vyzývavých pozicích a neméně vyzývavém (ne)oblečení. Podobně, jako její kolegyně Simona Krainová, Andrea Vránová, Markéta Hrubešová, či Jitka Kocurová.

Nějak si nemohu pomoci, ale to se opravdu tolik holek chce stát modelkami? A opravdu chce tolik modelek následně ukázat co nejvíce ze svého těla?

Nevím, ale určitě si takové holky, co tohle udělá, nedokáži vážit. Nemusí se ani svlékat před objektivy – jde spíš o ten způsob prezentace: “čumte na moje kozy/prdel/tělo.” Jim to nevadí? Jasně, za ty prachy asi nevadí nic a bůhví, čeho by tyto děvy byly za peníze schopné….

Na svém případném budoucím rodičovství se bojím jedné věci: právě toho, aby mi dcera nedělala takovouto ostudu. I když by to třeba viděla jinak, než já, já bych se za ní styděl.

A co říci k Ivě Kubelkové? Když neuspěla ani jako moderátorka primitivní show VyVolení, tak asi opravdu nemá na víc, než aby ukazovala co nejvíce ze svého těla na němých fotografiích…. Nic víc jí evidentně příroda nenadělila.

Kategorie: Komentáře

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *