Napadlo mě udělat takový malý přehled článků, které mě v uplynulých týdnech nejvíce zaujaly a o kterých si myslím, že fakt stojí za přečtení :). Bude to bez ohledu na jakékoli pořadí – prostě jen tak, jak mě ty články přijdou na mysl.

Mirun: Proč by měly manželky odhazovat sníh – naprosto dokonalý článek vysvětlující, že když my – muži – ležíme na gauči, tak ač to z pohledu manželek/partnerek vypadá leckdy jinak, rozhodně nelenošíme! 🙂 Dokonce se zde dozvíte nápad, jak vydělat nějaký ten peníz…. Mirune, tohle by měli zařadit do rodinné výchovy!

D-FENS: Stařec a hůl – jestliže nemáte rádi cyklisty, kteří jezdí jako prasata (a že jich je!), tak tenhle článek vás zaručeně nadchne. Cyklistům ale doporučuji nečíst ho – mohla by vás klepnout :). Každopádně D-FENS je, dle mého mínění, společně s Mirunem “klasa” a krom IMHO výborných slohových schopností (jeho styl bych nazval “mistrnou slohovou akrobacií”) dokáže na člověka dokonale přenést “zdravé nasrání.” :). Zrovna tenhle víkend jsem si za volantem na D-FENSův článek vzpomněl 🙂

Filip Rožánek: Telefonická výchova – obdivuji Filipův výkon, kterak se mu podařilo autenticky zachytit anekdotu všedního života. Jen naznačím: co byste dělali, kdyby vaše děli nacpaly do mikrovlnky maltu? Filipe, dobrý!! :))

D-FENS: Dodatek k shutdownu – no, při tomhle článku, ač je staršího data, jsem se řezal hodně dlouho :). Tak dokonalé vyjádření řekněme 80% dnešních pubescentů… …to se opravdu povedlo! :))

LegálníVražda.cz – tedy, jestli je pravda všechno, co pan Hrubý na těch stránkách píše a dokumentuje (a zdá se mi, že to skutečně pravda je), tak pak fakt nevím, co si tady o tom státě myslet. Je to secsakramentsky uvěřitelné – bohužel :(. Smutné, děsivé, místy realisticky nechutné. Každopádně, pane Hrubý, máte-li pravdu, držím Vám palce. Ale myslím, že naší policii nemáte šanci porazit :(((.

Kategorie: Z Internetu

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *