Jak se na některém z médií objeví informace o čemkoli, týkajícím se Cikánů, zakáže redakce diskuzi. Proč? Protože tam právem rozčílení občané píšou pravdu. Ta se ale nelíbí jak cikánské menšině, tak ani připosraným politikům.

Přesto se ale sem tam najde politik, který neni pokrytec a říká upřímně, co si myslí a s čím jeho voliči souhlasí. Jedním z mála je břeclavský zastupitel Tomáš Nepraš, který si opravdu nebere servítky. Patrně však skončí jako všichni jeho předchůdci: nadřízení politici na něj budou dělat “bububu” a budou se od jeho slov co nejhlasitěji distancovat, aby Cikáni náhodou nezačali podávat žaloby, což je jedna z mála věcí, které je IMHO baví dělat.

Dovoluji si zde výroky pana Nepraše, které uvedl pro Aktuálně.cz ocitovat. A podotýkám, že diskuze pod tímto článkem u nás je a bude otevřená.

Tomáš Nepraš: “Říkejte, že jsem Mengele, ale oni nejsou geneticky vybaveni na to, aby pracovali s citlivým zařízením. Jiné práce vykonávají dobře. Ale jak mají být motivovaní vůbec pracovat, když patnáct strýců posílá děti do samoobsluhy krást s požehnáním. Proč by pak pracovali? Lidé by se měli sklonit před tím, že vůbec pracují, když další kradou kanálové poklopy a prodávají je.”

Tomáš Nepraš: “Vždyť tady taky žijete. Nebo je to v Praze jiné? Je to přece určitá skupina, která se páří napříč, žije jich čtyřicet v jedné místnosti, nemají základní hygienické návyky. Jako ta opice se naučí přijít na úřad a říct si o sociální přídavky. Politici jen zavírají oči. Legislativní kroky nemají žádný dopad. Je to černá šepleť, sebranka hajzlů, lůza. Klidně si to napište, kam chcete.”

Podotýkám, že označení Cikáni používám záměrně, neb tato menšina taktéž nerespektuje náš jazyk, ani přání a říká nám, jak se jí zachce….

Kategorie: Komentáře

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *