Předvolební protikorupční bombarďák a bohatýrský bijec politických dinosaurů, detektiv odhalující skříňové kostlivce, je naprosto šokován. Právem.

“Neodhalil” příliš mnoho zjevných i méně zjevných konání, neřku-li signálů. Vzdor halasným proklamacím o dinosaurech před volbami, šel s kumpány z VV do dinosauří koalice hned po volbách. Při propuštění pana Michálka za jasně protikorupční aktivity se zmohl na pouhé náznaky neslaného nemastného zastání. Na náznaky bez sebemenšího praktického účinku. Kdykoli vystrčil protikorupční růžky, poslušně je zastrčil po prvním uleknutí.

Nevím, zda někdy voličům dojde to, že čím kdo víc řve, tím víc to o čem řve, smrdí u něho doma. Vždyť to bylo včera, kdy taky dinosaurus, Kalousek, rozesílal pohledávky stotisícového dluhu občanům. Dluhu, na kterém měl on sám osobně významný podíl. Příliš mnoho voličů, ve vidině jak jedině Kalousek a jeho TOP 09 je od dluhu ochrání, mu dalo svůj hlas. A dluh nejenže roste a nejenže je čím dál víc evidentní kdo má solit. Ještě jsou na tapetě peníze budoucí a ještě je zde plán, jak vyvést peníze státní, do soukromých finančních subjektů. Ať se děje co se děje.

Čím kdo víc o něčem řve, tím víc to o čem řve, smrdí u něho doma. Tohle naprosto šokovaný John a strana VV plní stoprocentně. Nejen povolebním pobratřením se s pomlouvanými dinosaury. Nejen kolísáním při korupčních jevech typu Drobil či Vondra, (ten může vyprávět cokoli libo, ale málo platné, peníze aféry ProMoPro jsou fuč, stejně jako blíže nespecifikovaná a zcela nejasná osobní odpovědnost, jejímž převzetím se tolik ohání). Jak vidno, protikorupční strana VV je korupcí prolezlá víc, než kterákoli jiná strana. A to už je co říct.

Co se kostlivců ve skříni týče, kostlivců, o kterých John tak často a zaníceně hovořil, tak tihle kostlivci jsou z politického hledu smrtící. Smrdící taky. S těmi ale už John sotva co nadělá, když je nestačil včas odhalit, jak tolikrát tajemně naznačoval. Teď má pro změnu na krku pučisty a to už je zase jiné kafe.

Luděk Prokop.
7.4.2011

Kategorie: Komentáře

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *