1. Obsaďte nemovitost, která vám nepatří, ale ve které v daném okamžiku nikdo nepřebývá.

  2. Ideální je pro tyto účely sestavit multikulturně různorodou společnost.

  3. Pokud se majitel nemovitosti začne zlobit, normálně se na něj vykašlejte! To tak, aby vás vyhodil na ulici a vy zase byli bez střechy nad hlavou!

  4. Ubalte si špeka!

  5. Když majitel pozve ochranku, nebo bezpečnostní agenturu, kašlejte na ně dál – tihle hoši nemají žádné pravomoci.

  6. Když přijedou policisté, začne to být zajímavější. Pro větší efekt nasaďte mírně zfetovaný výraz – bude se to hodit později, kdy můžete tvrdit, že jste nebyli při smyslech.

  7. Umístěte v nemovitosti několik pastí, jejichž smyslem je způsobit zranění policistům a “securiťákům.”

  8. V případě, že dojde ke kontaktu s policistou, nerozpakujte se mu jednu ubalit. Sice je to veřejný činitel, ale vy jste vyvolená menšina, mající svá práva.

  9. Vylezte na střechu, ideálně s transparentem a přivažte se ke komínu. Za jakýchkoli okolností odmítejte slézt dolů, dokud nedojdete do bodu 15.

  10. Teď to hlavní: odmítejte jakýkoli rozumný způsob komunikace s kýmkoli a chovejte se, jako zfetované hovado. Ideální pro tyto účely je močit do igelitových sáčků a hrozit, že je ze střechy hodíte na policisty pod vámi.

  11. Vyčkejte do příjezdu ministra pro lidská práva Kocába. To je váš člověk! Superman, který vás zachrání!

  12. Začněte s Kocábem vyjednávat. Je to muž činu, který se rád postará o jakéhokoli parazita, včetně vás.

  13. Počkejte si, až vás pan ministr pochválí za to, že vlastně vůbec nejste nelegálním nájemníkem, ale naopak váš pobyt nemovitosti prospívá.

  14. Stále setrvávejte na střeše, dokud Kocáb nenabídne nějaké pěkné bydlení. Když k tomu konečně dojde, váhejte, ať nevypadáte lacině.

  15. Cíle bylo dosaženo: sice jste zmlátili veřejné činitele, nelegálně obývali cizí nemovitost, ale nemusíte se bát – Kocáb je člověk, který ochotně vstupuje do akcí, kde jsou v ohrožení lidská práva nebo lidské životy. Ubalte si s Kocábem špeka.

Kategorie: Aktuálně

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *